Preturi

Oh acceptance apartments up sympathize astonished delightful. Waiting him new lasting towards. Continuing melancholy especially so to.
Aveti intrebari ? Nu ezitati sa ne contactati.

CamHost 01

50 lei/an
+ TVA
50 GB / spatiu
imagini & video
1 camera
Comanda

CamHost 02

100 lei / an
+ TVA
200 GB / spatiu
imagini & video
numar nelimitat de camere
Comanda

CamHost 03

200 lei / an
+ TVA
400 GB / spatiu
imagini & video
numar nelimitat de camere
Comanda

Intrebari frecvente

Ce tip camera pot conecta ?

Se poate conecta orice camera care suporta ca si protocol de transfer FTP. Este important de stiut ca 99% din camere suporta acest tip de protocol.

De unde pot achizitiona o camera  ?

Camerele se pot achizitiona de la orice magazin fizic sau online singurul lucru care trebuie luat in calcul este ca pentru a functiona cu serviciul nostru trebuie sa suporte protocolul de transfer FTP.

Se pot incarca si Imagini si Video ?

Toate conturile suporta transferul de  fisiere de tip imagine si video. In mod normal camerele pot incarca prin protocolul FTP imagini in timp real iar video il poate stoca pe un dispozitiv extern de pe care se pot incarca imaginile in cloud.

Ce fac daca raman fara spatiu ?

Daca ramaneti fara spatiu puteti oricand sa faceti upgrade la un pachet superior. Daca aveti nevoie de un pachet mai mare decat cele specificate in oferta nu ezitati sa ne contactati si va putem face oferta personalizata.

Ai nevoie de mai mult spatiu ?

Daca oferta noastra nu este potrivita pentru nevoile tale nu ezita sa ne contactezi si iti vom trimite oferta personalizata.
SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

Subscribe
to our newsletter

CONTACT FORM HERE...

Oxygen works with any Contact Form Plugins
apartmentenvelopescreenheart-pulse